noe så befriende

jeg ligger på toppen av et fjell. på toppen av et fjell med utsikt over hele byen. fuglene kvitrer der nede, i det fjerne, så vakkert, så flott. hvitveisen blomstrer der nede, så vakkert, så flott. og fjelluften har en tendens til å gi meg et nytt perspektiv på ting. kanskje er det lettere der nede. Kanskje puster jeg ikke like lett, men terrenget er glattere. Fortauskantene oppfattes ikke som et hinder og trærne står ikke i veien. Å se utover, det er så befriende. det er håp. om at der finnes noe bedre langt langt der nede. noe jeg kan ta tak i. noe jeg kan støtte meg på. noe som gjør at jeg står stabilt. og her ligger jeg, på toppen av et fjell uten frykt om å falle ned.


  0 kommentarer på "noe så befriende"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Ida Andreassen, 19, tar livet med ro, chiller, trener og spiser over gjennomsnitlig mye bacon. Deler tanker og meninger, og promoterer meg selv på youtube, når det passer seg.

+ Legg meg til som venn


Kontakt: idajand@gmail.comFollow on BloglovinINSTAGRAM


Design laget av Julie Viktoria

hits